Joakim Ahlström

C2-Konsult

Genuin samverkan skapar oanade resultat och berikar våra liv. Genom att synliggöra den vill jag utmana individer, grupper och organisationer att nå sin fulla potential. Systematik och viljan att lära är nycklarna som leder oss tillsammans framåt på resan.

Joakim är C2-konsult, civilingenjör, Executive MBA, Six Sigma Black Belt och har en examen från European Master’s Programme in Total Quality Management. Han är en mycket uppskattad föreläsare, moderator, och utbildare inom området Lean och ständiga förbättringar. Joakim har fått stor uppskattning i Sverige för sin bok Bäst i världen – En enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete.

Internationellt har Joakim också släppt boken How to Succeed With Continuous Improvement (McGraw Hill, 2014)

Bäst i världen

Bäst i världen

Inspiration till förbättring!

Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktikfall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världsklass. Joakim Ahlström ger dig inspiration och praktiska tips om metoder, verktyg och ledarskap för att etablera, befästa och ständigt bygga vidare ert förbättringsarbete. ”Bäst i världen” är en enkel och inspirerande bok som kan – och kanske bör – läsas av alla, från golvet till styrelserummen. Boken ”Bäst i världen” har sålts i över 10 000 exemplar på svenska och engelska.

Mer information →