Köp nu
Om boken

Så här säger några av läsarna:

”En av de bästa böckerna jag läst inom området!”

”Tack för en mycket intressant, välskriven och stimulerande bok!”

”Lättläst, inspirerande och välskrivet.”

”Mycket trevlig läsupplevelse. Och inspirerande. You rock!”

Arbetsboken i ”Bäst i världen”-serien används fristående eller som komplement till boken med samma namn. Steg för steg leder arbetsboken alla delar av er verksamhet till större kundnytta med mindre resurser. Arbetsboken stöttar ett resultatskapande förbättringsarbete som ni kontinuerligt utvecklar med hjälp av ”Världsmästarens checklista för framgångsrikt förbättringsarbete”.

Print Friendly, PDF & Email
Details
Author:
Genres: Grannskapsutveckling, Ledarskap
Sökord: Ledarskap, Rekommenderade böcker
Förlag: Joakim Ahlström
Publicerad år: 2011
Format: A5
Sidor: 80
ISBN: 9789163387586
Rating:

About the Author
Joakim Ahlström

C2-Konsult

Genuin samverkan skapar oanade resultat och berikar våra liv. Genom att synliggöra den vill jag utmana individer, grupper och organisationer att nå sin fulla potential. Systematik och viljan att lära är nycklarna som leder oss tillsammans framåt på resan.

Joakim är C2-konsult, civilingenjör, Executive MBA, Six Sigma Black Belt och har en examen från European Master’s Programme in Total Quality Management. Han är en mycket uppskattad föreläsare, moderator, och utbildare inom området Lean och ständiga förbättringar. Joakim har fått stor uppskattning i Sverige för sin bok Bäst i världen – En enkel bok om framgångsrikt förbättringsarbete.

Internationellt har Joakim också släppt boken How to Succeed With Continuous Improvement (McGraw Hill, 2014)

Bäst i världen

Bäst i världen – böcker och inspirationsföreläsning om framgångsrikt förbättringsarbete

Inspiration till förbättring!

Bäst i världen får du steg för steg följa ett verkligt praktikfall: ett IT-företags resa mot ständiga förbättringar i världsklass. Joakim Ahlström ger dig inspiration och praktiska tips om metoder, verktyg och ledarskap för att etablera, befästa och ständigt bygga vidare ert förbättringsarbete. ”Bäst i världen” är en enkel och inspirerande bok som kan – och kanske bör – läsas av alla, från golvet till styrelserummen. Boken ”Bäst i världen” har sålts i över 10 000 exemplar på svenska och engelska.

Köp nu!
Information om boklänkar: Några av länkarna på sidan ovan är "affiliatelänkar". Detta innebär att om du klickar på länken och köper varan kommer grannskap.nu att få en provision. Vi vill informera om detta i enlighet med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 < / a>: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."