Den nya inlärningen

Den nya inlärningen
Author:
Genre: Utbildning
Sökord: Handledare, Inlärning, Ledarskap, Psykologi
Förlag: Eldsjälsförlaget
Format: E-bok
ISBN: 9789188049315

Hur kan undervisningen bättre underlätta inlärning för våra elever? Det är frågan John Steinberg ställde i mitten på 1980-talet när denna bok skrevs första gången innan några uppdateringar sedan dess. Här frår du en introduktion till intressanta inlärningsmetoder som suggestopedi, samarbetsinlärning, NLP m.fl. och får konkreta tips om hur dessa tankar kan integreras i normal undervisning.

Om boken

Hur kan vi påverka arbetsklimatet och skapa en positiv inlärningsmiljö? Detta är en idébok för pedagoger från förskolan till vuxenpedagogik, nu publicerad som pdf-bok.

John Steinberg är fil dr i pedagogik och författare till 48 böcker och 30 e-böcker om ledarskap, inlärning, kommunikation och värderingar. www.steinberg.se

Print Friendly, PDF & Email
Information om boklänkar: Några av länkarna på sidan ovan är "affiliatelänkar". Detta innebär att om du klickar på länken och köper varan kommer grannskap.nu att få en provision. Vi vill informera om detta i enlighet med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 < / a>: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."