Köp nu
Om boken

Sagt om boken ”Gör det enkelt!”:
”Jag vill ge boken till alla chefer i min organisation, speciellt till dem som leder många människor.” (Maria Björk, Sektionschef Mondeléz)

”En guide till ett ledarskap för ständig förbättring med förslag på både verktyg och tankemodeller – Lösenordet är: Gör det enkelt” (Lotta Persson, Lagerchef Ica Logistik)

”Varför har du inte skrivit den här tidigare? Vi hade sparat mycket möda och dessutom hade vi gjort rätt från början!” (Anna-Karin Pettersson, Chef Kundadministration, Alecta)

Print Friendly, PDF & Email
Details
Author:
Tag: Ledarskap
Förlag: Ola Ljunggren Bergeå
Publicerad år: 2015
Format: A5
Gör det enkelt

Gör det enkelt – En handbok i ledarskap för ständiga förbättringar

OM BOKEN

”Gör det enkelt!” är en handbok i ledarskap för ständiga förbättringar, enkel att använda för dig som vill skapa mer engagemang och nå längre med förbättringsarbetet. Anta enkelheten som princip för ditt ledarskap och du kommer att se att förbättringsarbetet blomstrar. Därför bygger boken på enkla modeller och principer som både är lätta att minnas och handla efter. För i slutändan är det ledarskapet du och din organisation utövar som spelar roll, inte vad ni kan eller vet i teorin.

Boken består av fyra delar:

  1. Ständiga förbättringar – i all enkelhet
  2. Att skapa motivation och engagemang
  3. Ledarskap för att bygga en förbättringskultur
  4. Gör det enkelt – i praktiken

Boken släpptes vid jul 2015 och har redan distribuerats i nästan 2 000 exemplar. Boken följer C2s princip ”100 sidor – 100 kronor” och är enkel att läsa oavsett tidigare erfarenheter av förbättringsarbete.

Köp nu!
Information om boklänkar: Några av länkarna på sidan ovan är "affiliatelänkar". Detta innebär att om du klickar på länken och köper varan kommer grannskap.nu att få en provision. Vi vill informera om detta i enlighet med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 < / a>: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."