Reflektioner kring själens liv

Reflektioner kring själens liv
Bokserie: Ruhi-institutet, Book 1
Genre: Grannskapsutveckling
Sökord: Andlighet, Bahá'í, Religion, Värdegrunder
Förlag: Bahá'í-förlaget AB
Publicerad år: 2016
Format: A4
Sidor: 64
ISBN: 9789174441291

Ruhi-institutet har tagit fram en grundbok för alla som arbetar i grannskap runt om i världen. Den här boken lägger vikt på andliga teman utifrån bahá'í-samfundets modell för andlig utveckling. Vi behöver en grundförståelse av värdegrunder i grannskapsarbetet - så denna boken rekommenderas varmt.

Om boken

Reflektioner kring själens liv är alla grannskaps grundbok och om inte en förutsättning, så är det en bok som ger grannarna en gemensam grund för att förstå de andliga förutsättningarna som behövs för att skapa sunda, trivsamma, gränsöverskridande, entusiastiska, dynamiska grannskap och samhällen.

Varför? De djupa teman som ni grannar i studiecirkelformat tar upp öppnar upp ny förståelse – inte bara till själens liv (som är gemensamt för alla religioner), men till nya tankemönster och ger en gemensam förståelse som behövs i grannskapsarbetet.

Det är enkelt att komma i gång. Beställ 5-7 exemplar av boken och prata med dina grannar. Så är ni igång. För mer information kontakta bahai.se.

 

Print Friendly, PDF & Email
Information om boklänkar: Några av länkarna på sidan ovan är "affiliatelänkar". Detta innebär att om du klickar på länken och köper varan kommer grannskap.nu att få en provision. Vi vill informera om detta i enlighet med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 < / a>: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."