Bekräftelsens vindar

Köp nu
Om boken

Boken Bekräftelsens Vindar berättar om Musonda, en ung tjej som just har blivit 13 och hennes äldre kusin Rose, som har kommit på besök under skollovet. Ett tema som går igenom hela berättelsen är att göra ansträngningar och få bekräftelser från Gud. Medan boken upprätthåller en viss grad av enkelhet när det gäller meningstrukturen och flödet, undviks användningen av svåra ord. Genom att placera sådana ord i olika sammanhang och dra nytta av dess mening genom övningar, bygger texten upp ordförrådet och stärker läskunnigheten. Boken fungerar bäst med ungdomar i åldern 11 och 12 år, men är också lämplig för äldre ungdomar.

Print Friendly, PDF & Email
Details
Genre: Ungdomar
Sökord: Grannskapsutveckling, Hållbar utveckling, Juniorungdom
Förlag: Development Learning Press
Publicerad år: 2002
Format: A4
Sidor: 73
ISBN: 9174441388
Bekräftelsens vindar

Bekräftelsens vindar

Följ Musonda och Rose och deras tankar och diskussioner kring framtiden och Guds bekräftelse. Ytterligare böcker för juniorer är på gång, så håll ögonen öppna.

Köp nu!
Information om boklänkar: Några av länkarna på sidan ovan är "affiliatelänkar". Detta innebär att om du klickar på länken och köper varan kommer grannskap.nu att få en provision. Vi vill informera om detta i enlighet med Federal Trade Commissions 16 CFR, del 255 < / a>: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."